• +36 24 490 094
  • korte@korte.hu

A VEGYSZER ÜZLETÁG BEMUTATÁSA

Konvencionális és egyénre szabott víz- és szennyvízkezelő vegyszer gyártás és forgalmazás

A közel három évtizedes szennyvíztisztítási tapasztalat, a kiváló vegyészek és fejlesztő mérnökök révén a Körte Környezettechnika Zrt. több olyan speciális vegyszert fejlesztett ki, amelyekkel a magyarországi környezetvédelmi vegyszerpiac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

SAJÁT GYÁRTÓÜZEMEK

A KÖRTE Környezettechnika Zrt. részben saját szolgáltatásaihoz, részben kereskedelmi értékesítésre saját vegyszergyártó üzemeiben készíti az ipari szennyvizek fizikai-kémiai tisztításához nélkülözhetetlen anyagokat. Gyártóüzemeink Dunaharasztiban, Budapest IX. kerületében, illetve Dunaújvárosban (Ferrecirk Kft.) találhatóak, amelyekben koagulánsok széles palettáját – vas- és alumínium sókat egyaránt – állítjuk elő.

VESZÉLYES HULLADÉKOK HASZNOSÍTÁSA

A Körte Zrt. több éves fejlesztési munkával dolgozta ki a kimerült páclevek feldolgozását és újrahasznosítását biztosító technológiát. Üzemünk 2010-ig az egyetlen volt Magyarországon, amely kimerült sósavas pácleveket a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően tudott feldolgozni. Az üzem sósavas pácléből állít elő szennyvízkezelő vegyszerként használt koaguláns terméket technológiai szennyvíz keletkezése nélkül, környezetterhelés teljes kizárásával.

TANÁCSADÁS, HELYSZÍNI FELMÉRÉS, OPTIMALIZÁLT VEGYSZER KOMBINÁCIÓK

A Körte Zrt. vegyészei és üzemeltetési szakemberei a vegyszer értékesítés mellett tanácsadással, helyszíni mérésekkel, vizsgálatokkal segítenek az optimális alkalmazástechnológia, vegyszer kombináció, illetve adagolási technika meghatározásában.
Gyakorlatunk mentes a sémáktól. Az ipari technológiák legnagyobb része egyedi, ezért a keletkező szennyvizek is azok. Ennek megfelelően partnereink számára is mindig egyénre szabott, laboratóriumban kidolgozott vegyszer kombinációkat ajánlunk.

VEGYSZERSZÁLLÍTÁS, FOLYÉKONY VESZÉLYES HULLADÉK-SZÁLLÍTÁS

Saját tulajdonú tartályautók, 24 tonnás illetve 12 tonnás teherautók állnak rendelkezésre a vegyszerek és folyékony veszélyes hulladékok szállítási feladatainak ellátásához, amelyek segítségével a különböző vegyszereket házhoz szállítjuk, bármilyen mennyiségről is legyen szó.
Az átvett veszélyes hulladékok szállítása szintén saját szállítási kapacitásunkkal oldjuk meg.