• +36 24 490 094
  • korte@korte.hu

Víz- és szennyvízkezelő technológiák üzemeltetése

Outsourcing-szolgáltatás

A magyarországi környezetvédelmi szegmensben elsőként működtettünk ilyen jellegű szolgáltató egységeket.

Ipari szennyvíztisztító rendszerek részleges vagy teljes körű üzemeltetése

Teljes körű üzemeltetési szolgáltatásainknál a tevékenységet végző dolgozók ugyan a Körte Zrt. állományában vannak, de napi munkavégzésük a Megbízó telephelyén történik. Ezek az együttműködések általában hosszú távú, 3-5 éves időtartamra szóló szerződéseken alapulnak.

SZOLGÁLTATÁSUNK ELŐNYEI

Az ilyen jellegű szolgáltatás az outsourcinghoz hasonló – ebben az esetben a Megbízó a speciális feladatok elvégzésére szakértőket vesz igénybe, így nem szükséges jelentős belső humán erőforrás hálózat kiépítése, folyamatos képzése, fenntartása és működtetése. Ez egyben biztosítja a költségek jó tervezhetőségét is. Cégünk felelősséget vállal az üzembiztonságért, és biztosítja a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést, adott esetben egyedi, a Megbízó által előírt paraméterek betartását.

VÁLLALT FELADATOK

Többségében az általunk tervezett és megvalósított ipari szennyvíztisztító üzemeket üzemeltetjük, de vállalkozunk más cégek által kivitelezett rendszerek működtetésére is. Az üzemeltetést végző szakképzett személyzet mellett biztosítjuk a következőket:

  • a működéshez szükséges szennyvízkezelő vegyszer paletta biztosítása;
  • a berendezések teljes körű javítását, karbantartását;
  • komplett hulladékmenedzsment szolgáltatást;
  • a szükséges adminisztratív háttérmunka előkészítését (pl. hulladékbevallás)

MEGOLDÁSOK ÜZEMZAVAROK, HAVÁRIA ESEMÉNYEK ESETÉRE

Mobil berendezéseink (kezelőreaktorok vegyszeradagolással, mobil fázisszétválasztás, mobil iszapvíztelenítés) segítségével szakembereink rövid határidővel Megbízóink rendelkezésére állnak üzemzavarok illetve havária események idején.

Ipari szennyvíztisztítás